lauantaina, marraskuuta 05, 2005

Jeesus vaatekaapissaGooglekartan Jeesus perulaisessa hiekkadyynissä

Tällaisena päivänä sopii miettiä aaveita ja ilmestyksiä. Uskonnolliset ilmestykset ovat tavallisia yli koko maailman. Viimeisimpiä Jeesuksen esiintuloja on romanialainen vaatekaappi. Valeriu Junie, iältään 66 vuotta, huomasi televisiota katsellessaan, että hänen vaatekaapissaan on Jeesus Pietarin ja Paavalin välissä. Vaatekaappi on saanut aikaan varsinaisen pyhiinvaelluksen Junien pariskunnan olohuoneeseen.

Vielä oudompi paikka Jeesuksen näyttäytyä on hammaslääkärin ottama yläleuan röntgenkuva. Tällaisen vannoo potilas löytäneensä hammaskartastaan.

The patient describes himself as a devout Christian, but says he's never before seen Jesus in an x-ray.
Nettihuutokaupassa myydään (tai yritetään myydä) Jeesus-kuvia säännöllisesti. Kunnon tarjousta eivät saaneet mies, joka myi palasta kylpyhuoneensa seinästä, johon Jeesus oli kuvansa jättänyt, toinen, joka kauppasi kinkkujuustoleipää, ja kolmas, jonka leivänpaahdin loi jokaiseen paahtoleipäviipaleeseen Jeesuksen.

Uskonnollisesti hankalampi tilanne on hindupariskunnalla Englannissa. Heidän orapihlajapuuhunsa ilmestyi Jeesus, vaikka he eivät ole edes kristittyjä. Ainakin paikallinen pastori on vakuuttunut.

Vasemmalla kinkkujuustoleipä + Jeesus, oikealla englantilainen orapihlaja

2 Comments:

Anonymous Maria said...

Kuulostaa ihan jutuilta, joista saisi aiheita pieniin novelleihin sieltä absurdimmasta päästä.
Hyvää viikonloppua :)

4:08 ip.  
Blogger Major Diaboli said...

Onkos täälläkin katseltu Penn & Telleriä?

1:13 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home