keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2005

Tapahtui Tiitiäisen maassaKirsi Kunnaan runot ja lorut ovat aina kulkeneet mukanani. Laususkelen ulkoa "Oi, sanoi siili, olen surullinen siili" ja "Herra Pii-Poo oli taikuri". "Tapahtui Tiitiäisen maassa" sisältää kaikki tutut lorut ja myös modernimpia tarinoita, kuten hiiren iltahuokaus:

Taisin tehdä erheen
kun perustin perheen,
ei pennut pysy petissä
vaan surffailevat netissä
toisten kotisivuilla
pitkin maailman piiriä.

Voi meitä hiiriä!

Kirja on hauskasti jäsennetty. Välillä täytyy kääntää kirja pystyyn, ja Herra Pii-Poo kiemurtelee pitkin sivuja kuten taikurin vespa. Painokseen on koottu runoja ja satuja (Punni pitää porkkanoista!) kaikista Tiitiäis-kirjoista ja lisäksi kokoelmista "Puupuu ja Käpypoika", "Sirkusjuttuja", "Kani Koipeliinin kuperkeikat" ja Kirsi Kunnaan kootuista runoista "Puut kantavat valoa". Kun ei ole Tiitiäis-ikäisiä lapsia enkä ole kenenkään kummitätikään, tekisi mieli ostaa kirja itselle, mutta se pahus maksaa lähes 30 €. Epäilemättä se on hintansa arvoinen, mutta ja mutta...

2 Comments:

Anonymous natiNa said...

Mette, suosittelen! Minäkin hankin tuon kirjan itselleni taannoin, enkä vieläkään kadu.

9:35 ap.  
Blogger Kaura said...

Tilasin tuon kirjakerhosta aikas paljon halvemmalla, 18,90 eur näkyy olevan tällä hetkellä hinta SSKK:ssa. Jos sulla on tuttuja SSKK:ssa, ehkä sitä kautta saisi edukkaammin? Voin minäkin suositella ostosta, sekä itse että lasten puolesta.

3:01 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home