keskiviikkona, heinäkuuta 20, 2005

Etsintäkuulutus


Tunteeko joku näitä heppuja, erityisesti sitä, jolla on punainen pelipaita päällään? Kyseinen kaveri syyllistyi väkivallantekoon Tampereella Olavi Virran puistossa noin klo 15: 30 20/7. Vasemmanpuoleisen miekkosen nimi on luultavasti Jani Pulkkinen tai Pullinen. Punapaitainen ei esitellyt itseään, mutta hyökkäsi 60-vuotiaan sydänsairaan miehen kimppuun.
Minulla sattuu olemaan oma lehmä ojassa, koska kyseinen mies on aviomieheni ja kuva on ottamani. Mieheni ei syyllistynyt mihinkään sen pahempaan kuin kysymykseen "aiotteko kusta julkisella paikalla?"
Urheilupaitainen kävi kimppuun, sylki päälle, löi rintaan ( mikä sydänleikkauksen huomioon ottaen olisi voinut johtaa tapposyytteeseen) ja poltti tupakalla vaatteet pilalle. Vasemmanpuoleinen kävi minun kanssani nokkapokkaa, mutta ei ollut väkivaltainen. Poliisi on pannut haun päälle, mutta jos joku tuntee, niin olisi kiva tietää. Vaatteet on syytä korvata puhumattakaan siitä, että haluaisin henkilökohtaisesti vedellä jätkää korville.

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Suosittelen peittämään tuon taaempana olevan tummahiuksisen miehen naaman, ihan vain siksi ettei kenelläkään mene sekaisin (kun tuokin periaatteessa vasemmalla on). Käsittämätöntä käytöstä kuitenkin. Toivottavasti ei käynyt pahemmin, onnea etsintään!

5:42 ip.  
Anonymous Juho Salo said...

Otan osaa. Toivon että aviomiehesi tokenee? Näppärää kun tajusit ottaa foton. Hieman mietin että miehet eivät kuitenkaan huomanneet kun (ilmeisesti?) näppäsit kännykkää?

Ja kukaan ei tullut auttamaan, vaikka julkisella paikalla olitte?

Toivottavasti kuvan heput löytyy.

7:32 ip.  
Blogger Jani said...

Ikävä juttu kaiken kaikkiaan, mutta onko tässä nyt siis kyseessä Metten vai Timjamin puoliso, sillä täsmälleen sama ilmoitus on myös Hiljaisessa huutelussa. Kumpi on alkuperäinen ja kumpi lainaus?

8:45 ap.  
Blogger Mette said...

Täsmälleen sama mies. Peitenimeni on paljastunut.
Poliisilta ei vielä ole tullut mitään tietoa.

9:48 ap.  
Blogger Janne said...

Peitenimihän oli ilmiselvä, Timjami ja Mettehän päivittivät aina samaan aikaan ;-)

11:27 ap.  
Blogger Stello said...

Toivottavasti idiootit jäävät kiinni!

(Laitoin muuten itse viime vuonna foorumilleni kuvan nuorisoporukasta, joka heitteli kiviä joen toiselta puolelta mm. aidattuun puutarhaamme - satuimme olemaan puutarhassa, ja olin saada kivestä päähän. Sainkin pari anonyymia emailia, joissa mainittiin nimiä - nimet gardaílle, jotka olivat sittemmin käyneet puhuttelemassa..)

8:48 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home