keskiviikkona, elokuuta 31, 2005

Dinny DinosaurusDinny ja Mr. T.Rex

60-luvulla Claude Bell, joka johti Wheel Inniä Cabazonissa, Kaliforniassa, rakensi Amerikan suurimman dinosauruksen, Dinnyn. Dinny on apatosaurus (aikaisemmin tunnettu nimellä brontosaurus). Dinnyn vatsassa on museotilaa. Mr. T. Rex jäi Claude Belliltä vähän kesken, kun hän kuoli 1989.

Nyt Dinny on löytänyt uskonnon. Otus on varmaankin Amerikan suurin käännynnäinen. "Answers in Genesis" -kristillinen kreationistiryhmä on ostanut Dinnyn ja ympäröivän maa-alueen ja rakentaa yhdistettyä huvipuistoa ja museota, jossa kerrotaan, että Dinny kumppaneineen käveli Eedenistä Aatamin ja Eevan seurassa 6000 vuotta sitten. Nooan arkkiin otettiin mukaan dinovauvoja. Fossiilit ovat niiden dinojen jäännöksiä, jotka eivät mahtuneet kyytiin. Ihmiset ja dinot asustivat rinnakkain, kunnes dinot jostakin syystä häipyivät kuvasta viimeisten 4500 vuoden aikana.

Ainakin yksi ryhmä metsästää Uudessa Guineassa eläviä lentoliskoja. He kertovat tehneensä useita havaintoja, mutta aina yöaikaan, joten näytteet ovat saamatta.

Dinny joka tapauksessa sisältää museon ja lahjakaupan. T.Rexissä puolestaan on vessa.

2 Comments:

Blogger Tuazophia said...

Hii, ihana tuo T-Rex-vessa. Siellä kelpaisi käydä. :D

1:14 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hey, you have a great blog here!

I have a apparel for large dog site. It pretty much covers ##Coats for Dogs## related stuff.

Come and check it out if you get time.

4:07 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home