lauantaina, elokuuta 20, 2005

Kuka on Sorcha Faal?


Internetiin on ilmestynyt varsin huikea profeetta, joka käyttää nimeä Sorcha Faal. Hän väittää olevansa kansainvälinen tutkija ja kirjailija Pietarista ja hänen tietonsa ovat peräisin Venäjän Tiedeakatemiasta. Tosin sanottu akatemia ei tunne ketään sen nimistä. Jotkut hämmentyneet ovat kyselleet: "Kuka on Sorcha Faal?" Häntä on jäljitetty parillekin Internet-sivulle, jotka sijaitsevat Amerikassa ja ovat innostuneet salaliittoteorioihin.

Minun huomioni "Sorcha Faal" sai tarjotessaan teorian Tallinnan edustalla pudonneesta helikopterista:

Even more troubling are these reports detailing the murders of two Members of the American Presidents Secret Task Force to identify the true perpetrators of the September 11, 2001 Massacre, Dr. Mary E. Hamburgen who was one of the Pentagons top Research Scientists, and former head of the Secret Service protecting President Ronald Reagan, Dick Suekawa.
Dr. Hamburgen was murdered yesterday when the Finnish Helicopter she was riding on was shot down...

Tässä sopassa oli myös juttu massiivisesta pommista, joka piti räjäyttää Chicagossa, mutta Yhdysvaltain ilmavoimat tuhosivat pommin.

Hauskempiakin tarinoita löytyy: "Venäjän armeija valmistautuu masiivisiin maanjäristyksiin, kun Meksikon lahdesta tulee kuoleman vyöhyke." "Afrikkalaisia eläimiä viedään Amerikan erämaihin, kun Yhdysvaltojen sisäinen tuho lähestyy täyttymystään." (Tämä perustuu siihen, että amerikkalaiset ajetaan kaupunkeihin ja koko Yhdysvaltojen sisäosa jää rikkaiden leikkikentäksi, jossa he ilmeisesti järjestävät safareita.) Selittämättömät energiapurkaukset sekoittavat sään, tuhoavat yhteiskuntajärjestyksen ja tuhoavat sukellusveneitä:

Western media sources are presently reporting the dire circumstances surrounding the United States Los Angeles Class Nuclear Submarine San Francisco and the latest reports are saying that one crewman has died and 23 other crew members are being treated aboard for injuries including broken bones, bruises and lacerations’.


Hupaisia juttuja riittää monen illan lukemiseksi. Sorcha Faal on myös tulossa pitämään yhden harvinaisen luennon New Yorkissa; liput on tilattava ja maksettava ennakkoon. Hänen kirjojaan on myös saatavissa englanniksi, maksu postissa myös ennakkona. Joku asiaa tutkinut tosin kummasteli, että näistä kirjoista ei ole mitään fyysisiä todisteita, mutta mitäs pienistä.


1 Comments:

Blogger -kr47 said...

liekö tämä profetoiminen jonkinlainen muoti-ilmiö... Kuka on Sorcha Faal ja kuka on se jeppe, joka kertoo löytäneensä liiton arkit? Kuka on seuraava profeetta, jok ailmestyy meitä ilahduttamaan "out of nowhere".

9:02 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home