sunnuntaina, syyskuuta 25, 2005

Grabovoi presidentiksiGrigori Grabovoi

Grigori Grabovoi ja hänen kulttinsa putkahtivat julkisuuteen, kun hän tarjoutui palauttamaan henkiin Moskovan teatterikaappauksessa kuolleet. Yhtään Moskovan henkiin palautettua ei ole tieodssa, mutta nyt hän on tehnyt saman tarjouksen Beslanin koulukaappauksessa kuolleiden lasten äideille, ja ainakin 11 äitiä kerää nyt 40 000 ruplan summaa, jonka Grabovoi haluaa palautettua lasta kohti. Tosin hän ei lupaa onnistumista: "Jotkut henget eivät suostu palaamaan", hän ilmoittaa. Myöskään maksetut rahat eivät suostu palaamaan; tälle toimitukselle ei ole takuupaperia.

Monet Beslanin äidit ovat raivoissaan. Heistä tuntuu, että Grabovoi ja hänen kaltaisensa tekevät naurunalaiseksi heidän halunsa saada selville, mitä Beslanissa todella tapahtui. Toiset ovat valmiit tarrautumaan kultin lupauksiin.

Grabovoin kotisivun mukaan hän on kotoisin Kazakstanista ja opiskeli mekaanikoksi Tashkentissa. Hän väittää myös omaavansa YK:n sertifikaatin AIDS-potilaiden parantamisessa. Hänen alaansa on myös materialisaatio, dematerialisaatio, teleportaatio ja katastrofien estäminen.

Izvestija lähetti toimittajan keskustelemaan Grabovoin ja hänen kulttinsa kanssa. Keskusteluissa paljastui, että Grabovoin seuraajat ovat kaikki henkiin palautettuja, mutta esiintyvät Moskovassa luvattomina muukalaisina, koska heidän olisi liian hankalaa todistaa oikea henkilöllisyytensä. Koko Kurskin miehistö on palannut henkiin, mutta he eivät pysty ilmaisemaan itseään omaisilleen, koska nämä eivät ole oikeassa mielentilassa (tai maksaneet 40 000 ruplaa). Grabovoilla on läheiset suhteet kaikkiin Venäjän korkeisiin tahoihin, jopa presidentti Putiniin itsensä. Ei ihme, hän huolehtii Venäjän ydinaseesta ja satelliiteista ja estää Yhdysvaltojen ydinhyökkäyksen. Itse asiassa hän on Kristuksen toinen tuleminen, mutta pitää sen salassa (paitsi Izvestijalta), koska hän aikoo ryhtyä Venäjän presidentiksi vuonna 2008, ja hänen oikean henkilöllisyytensä palajstaminen masentaisi vastaehdokkaat. Hän haluaa reilut vaalit.

Presidenttiys taitaa olla epävarmaa, mutta 40 000 ruplan summia virtaa varmasti. Tuskaisia vanhempia on helppo saalistaa. Tämän liikeyrityksen rinnalla Rasputin oli koulupoika.

1 Comments:

Blogger Angel said...

If anyone wants to know who this fraud is, then I strongly suggest that you go read the Book of Revelations in the bible, or go read the bible on the internet in English or in your own language.
If this fraud actually resurrects these dead children, then the whole world will be looking at the son of satan---THE ANTI-CHRIST!!

4:01 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home