perjantaina, lokakuuta 07, 2005

Kuin Kelju K. Kojootti ja Maantiekiitäjä
Suomessa saadaan aikaan pitkiä, rumia tieriitoja, mutta osataan sitä Amerikassakin. New Hampshiressä kiistelevät osavaltion senaattori Beverly Hollingworth ja hänen miehensä Bill Gilligan naapuriensa lakimies Hutchinsin ja tämän Kathy-vaimon kanssa oikeudesta pysäköidä autonsa.

Hollingworthin talo on alhaalla rannassa ja sinne pääsee ainostaan kapealta tieltä, joka päättyy Hutchinsien pihaan. Hutchinsit sanovat, että Hollingsworthin ja Gilliganin ja heidän vieraidensa autot tukkivat heidän tiensä ja pihansa. Kiihkeimmin kiistaa tuntuu käyvän Kathy-rouva. Hän on hakenut ja saanut lähestymiskieltoon mr. Gilliganin, joka "ahdistelee" häntä.

Kathy Hutchins on huvitellut kastelemalla nurmikonkastelijalla Hollingswortheja ja heidän vieraitaan. Kun hän roiski vettä 90-vuotiaan rouvan ja hänen pyörätuolissa olevan miehensä päälle, herra Gilligan "osoitti häntä sormellaan ja kielsi roiskimasta vettä tai muuten..." Rouva Hutchins ilmoitti saaneensa uhkauksesta sydämentykytystä ja joutuneensa sairaalaan. Lienee syytä mainita, että Hollingworth ja Gilligan ovat seitsemissäkymmenissä, Hutchinsit alle 50-vuotiaita. Siitä huolimatta herra Hutchins sanoo olevansa huolissaan, koska "ei pysty suojelemaan vaimoaan". Hän nostanut oikeusjutun "yksityisyyden rikkomisesta" myös välissä sijaitsevan talon omistajaa vastaan, koska tämä on sallinut mr. Gilliganin panna talonsa katolle videokameran. Tätä ehdotti poliisi, koska tielle pysäköityjä autoja on naarmutettu ja niiden peilejä on rikottu.

Videokamera on näyttänyt rouva Hutchinsin "tehneen yöllä useita matkoja pysäköityjen autojen luo". Hänet näytettiin videofilmillä myös iskemässä naulaa autonrenkaaseen. Kathy-rouva torjuu syytöksen ja sanoo vain taputelleensa auton rengasta. Renkaseen ilmestyneen reiän hän sanoo tulleen terävistä esineistä, joita rouva Hollingsworth on tahallaan kylvänyt tielle. Kun videolta näkyy, miten rouva Hutchins pyllistelee ohi ajaville autoille, hän sanoo vain kumartuneensa nostamaan jotakin.

Kiistassa on mukana nyös eläkkeellä oleva sairaanhoitaja, joka maalasi tiehen valkoisen viivan talonsa kohdalle. Rouva Hutchins uhkasi häntä lakijutulla, koska hän seisoi ajotiellä. Pisteet näyttävät ehdottomasti menevän Hutchinsien hyväksi, kiitos erityisesti rouva Hutchinsin väsymättömän toimeliaisuuden; Hollingsworthin pariskunta on tilapäisesti muuttanut pois ja aikoo purkaa talon ja rakentaa uuden eri kohtaan rantaa.

Juttua puiva tuomari sätti kaikki osapuolet. Hän sanoi, että heidän pitäisi olla onnellisia saadessaan asua rannikon kauneimmalla paikalla. Sen sijaan he käyttäytyvät kuin Kelju K. Kojootti ja Maantiekiitäjä. Piip-piip! Honk-honk!

1 Comments:

Blogger clickbank said...

Man there is alot of comment spam I have noticed. Is there any way to remove it from the blogs?

7:53 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home